Biografi Omtale Koncertkalender Musikeksempler CD Galleri Kontakt

Biografi

Malwina Gahrn er født i Polen og uddannet pianist på I.J. Paderewski Musikakademi i Poznan, hvor hun i 2003 fik diplomeksamen med udmærkelse. Herefter kom hun til Danmark for at videreudvikle sit spil og hendes interesse for musik fra det 20. århundrede. Malwina dimmiterede i 2008 fra solistklassen på Vestjysk Musikkonservatorium med højeste karakter.

Malwina har spillet talrige koncerter i Polen, Danmark og andre nordiske lande både som solist, kammermusiker og akkompagnatør. Hun har modtaget en lang række stipendier og legater, bl.a. Odd Fellow Legat, Esbjerg-Vin Prisen 2006 og senest Markwarths Legat til udgivelse af en solo cd.

Malwinas engagement i den nye musik har ført til uropførelsen af mere en 30 nyskrevne solo- og kammermusikværker. Hun har desuden medvirket ved indspilningen af en CD med ny dansk musik. Malwina har i forbindelse med sin debutkoncert indspillet en CD med det monumentale værk ”Concord Sonata” af Charles Ives samt værker af den anden Wienerskoles mestre Schoenberg, Berg og Webern.